Leveransvillkor

 

 När du handlar hos oss ingår alltid moms och fri frakt( över 499kr) i det angivna priset. Vi använder oss nästan uteslutande av DHL. Avisering kommer på sms eller på mail om telefonnummer ej finns angivet

Returer

 

Returfrakten står du själv för, du kontaktar först oss på mail eller telefon och berättar att du vill returera en vara, mest för att vi ska veta att din vara är på väg tillbaka. Paketera varan väl sedan går du till närmsta postombud, du väljer själv vilket fraktbolag du vill skicka med. Ange adressen till butiken (borgmästaregatan 20, 37134 Karlskrona) OBS MÄRK BUTIK BORGMÄSTAREGATAN ELLER BORGMASTAREGATAN HERR AB. När vi fått in och kontrollerat varan krediterar vi köpet hos Klarna.

 

 

Speditörer

 

 Leveranstiden är normalt ca 1-3 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt centrallager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

 

 Leveransbekräftelse

 

 När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Sms avisering kommer när produkterna finns att hämta på DHL Service point.

 

Transportskador

 

 Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

 

Hämta själv i butik

 

 Du kan själv komma och hämta dina varor i butiken.

 

 En karta som hjälper dig att hitta våra butiker finns under rubriken Butiker.