Butik Borgmästaregatan

Öppettider butiken Karlskrona

Mån-Fredag 10.00-18.00

Lördag 10.00-16.00

 

 

 

Den fysiska butiken hittar ni i marinstaden Karlskrona. Butiken startades vintern 2015 för att komplettera det utbud som finns hos de befintliga butikerna. Tanken är att skapa en känsla som inte går att hitta hos de stora kedjorna eller de stora modebutikerna, en känsla som handlar om passion, service och kunskap. Hos oss ska du kunna komma tillbaka och bli igenkänd som en vän och inte bara en kund.

 

 

 

Med våra 80 kvm är vi en liten genuin butik. Vi brukar själva uttrycka oss som den lilla butiken med det stora hjärtat. Våra klädinköp görs med största omsorg där vi själva handplockar våra favoriter. Det som gjort att vi fått en så populär butik är inte bara för att vi är så trevliga utan också mixen av prisklasserna. Hos oss är alla välkomna oavsett storlek på plånboken.

 

 

 

Det är på er kunders uppmaning vi skapat "borgmastaregatan.se". För att ni ska kunna fortsätta supporta oss på resan vi startat tillsammans, även om ni inte är hemmahörande i Karlskrona. Vi är mycket glada och tacksamma för uppskattningen vi fått kring det koncept som vi skapat.

 

 

 

Har ni vägarna förbi butiken kom in så bjuder vi på en kopp kaffe!

 

 

Joel Wahlgren med personal.